Julkaistu    |  Päivitetty 
Leena Pajari-Kosonen

Sari Kajova jatkaa Anja Kääriäisen liikkeessä Simpeleellä

50 vuotta yrittäjänä Simpeleellä toiminut Anja Kääriäinen etsi viimeiset pari vuotta aktiivisesti ostajaa naistenvaateliikkeelleen. Kaupat syntyivät rautjärveläisen Sari Kajovan kanssa tänä syksynä. Aiemmin kiinteistösihteerinä työskennellyt Sari avaa liikkeen ovet tämän viikon perjantaina pienen pintaremontin jälkeen.

Palvelutarjonta laajenee entisestään, sillä tiloissa toimii jatkossa sekä naistenvaatteita myyvä Sarin Puoti että toimistopalveluja esimerkiksi pienille yrityksille ja isännöitsijöille tarjoava Monialapalvelu Kajova. Sari Kajova yhdistää siis omassa yrityksessään osaamisensa, hän on koulutukseltaan sekä mallipukineiden valmistaja ja ompelija että talousassistentti ja isännöitsijä.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

- Vaatteissa valikoima hieman pienenee ja pääpaino tulee olemaan käyttövaatteissa, ja tietysti myynnissä on myös alusvaatteita, Sari kertoo ja sanoo ostavansa vaatteita samoilta toimittajilta kuin edeltäjänsäkin eli muun muassa Lindonilta.

Puoti tulee olemaan avoinna tiistaista lauantaihin, maanantaisin yrittäjä aikoo keskittyä toimistotöihin.

Anja Kääriäinen sanoo keskittyvänsä nyt eläkeläisen elämään. Suuria suunnitelmia ei vielä ole, ja hän otaksuu, että uuteen elämänvaiheeseen totuttelu ottaa oman aikansa. 

- Lukemattomia kirjoja on paljon, ja viimeistään keväällä mennään kesämökille.

Kommentoi

Hae sivuilta