Julkaistu    |  Päivitetty 
Anssi Kemppinen

Poliisi teki Parikkalassa kotietsintää ja löysi varastettua tavaraa

Poliisi on löytänyt anastettua omaisuutta Parikkalasta, Ruokolahdelta ja Imatralta Anssi Kemppinen Poliisi on löytänyt anastettua omaisuutta Parikkalasta, Ruokolahdelta ja Imatralta

Kaakkois-Suomen poliisilaitoksella on tutkittavana mittava omaisuusrikossarja Etelä-Karjalassa.
Poliisi teki Parikkalassa kotietsinnän, jonka yhteydessä takavarikoitiin anastetuksi ilmoitettua omaisuutta. Poliisi takavarikoi tässä yhteydessä muun ohella Yamarin-merkkisen moottoriveneen ja siihen kytketyn Yamaha-merkkisen perämoottorin. Tämän on syytä epäillä olevan anastetun, mutta sen asianomistaja ei ole poliisin tiedossa.
Myös Ruokolahdella poliisi teki kotietsinnän, jonka yhteydessä takavarikoitiin suuri määrä anastetuksi ilmoitettua omaisuutta. Esineet on anastettu varkaus- tai törkeä varkaus -rikosten yhteydessä Kaakkois-Suomen ja ainakin Itä-Suomen alueelta. Etsinnässä löydettiin myös huumausainetta ja kaksi luvattomasti hallussa ollutta asetta: haulikko ja kivääri.
Kolmas kotietsintä tehtiin Imatralla, missä yhteydessä takavarikoitiin niin ikään suuri määrä anastetuksi ilmoitettua omaisuutta. Kaikkien edellä mainittujen rikosten on syytä epäillä liittyvän toisiinsa.
Asiaa tutkitaan törkeinä kätkemisrikoksina, ampuma-aserikoksena, huumausainerikoksena ja useina törkeinä varkauksina ja varkauksina.
Tutkittavana olevat törkeät varkaudet ja varkaudet ovat kohdistuneet yrityksiin ja vapaa-ajan asuntoihin. Yhteensä anastetuksi on tullut omaisuutta yli sadan tuhannen euroan arvosta, joista osa on saatu takavarikkoon.
Kaksi rikoksesta epäiltyä on vangittu. Lisäksi asiakokonaisuudessa on tässä vaiheessa ollut henkilöitä pidätettynä. Yksi epäilty on etsintäkuulutettu.
Mahdolliset havainnot tai muut tiedot pyydetään ilmoittamaan Imatran poliisiasemalle puhelin 0295 414 642 (arkisin klo 8-12), sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai vihjepuhelimeen 0295 414 559 (puheviestejä vastaanottava automaatti).

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Kommentoi

Hae sivuilta