Julkaistu    |  Päivitetty 
Anssi Kemppinen

Lohikontti sulki ovensa Parikkalassa

Lohikontti on aivan Kuutostien vieressä Särkisalmella. Anssi Kemppinen Lohikontti on aivan Kuutostien vieressä Särkisalmella.

Parikkalalainen Anrai Oy on lopettanut liiketoimintansa. Yritys joutui konkurssiin ja toiminta loppui eilen tiistaina.

Yrittäjä Anne Löppönen toteaa, että se merkitsee hotelli-ravintola Lohikontin ravintolatoiminnan loppumista. Pääsiäisen jälkeen hän on soittanut asiasta esimerkiksi Lohikontissa järjestettävien tapahtumien järjestäjille.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Anrai Oy on Löppösen ja toisen yrittäjän Raija Siitosen yhteisyritys. Konkurssi on ymmärrettävästi ottanut Löppöselle koville. Hän on pyörittänyt Särkisalmella olevaa Lohikonttia palveluineen 24 vuotta. Anrai perustettiin vuonna 1994.

– Lohikontti on ollut tunnettu jo 1970 luvulta asti. Se on tunnettu lähiseudulla, Kuutostien matkailijoille ja monille muillekin, sanoo Löppönen.

Kannattavuus on viime vuosina heikentynyt niin ravintola kuin majoituspuolelta. Esimerkiksi Punkaharjun Retretin lopettaminen vei aikoinaan asiakkaita.

– Liiketoiminta on hiljentynyt alueella. Alueen väki on vähentynyt ja vanhentunut. Ihmiset eivät enää tule ravintoloihin viettämään iltaa, kuten ennen. Ja ostovoima on pienentynyt, luettelee Löppönen syitä.

Löppönen muistaa raskaalla hetkellä asiakkaitaan.

– Kiitos kaikille asiakkaille näistä vuosista. Menestystä myös muille yrittäjille ja jaksamista, sanoo Löppönen.

 

Kommentoi

Hae sivuilta