Julkaistu    |  Päivitetty 
Anssi Kemppinen

Tulipalo tuhosi hirsitalon sisätilat Innasennurkalla

Mineriittiverhoillun hirsitalon tulipalo alkoi keittiöstä. Anssi Kemppinen Mineriittiverhoillun hirsitalon tulipalo alkoi keittiöstä.

Tulipalo tuhosi pahoin vanhan hirsitalon sisätiloja torstaiaamuna Sikiöntiellä Rautjärven Innasennurkalla. Talossa olleet isä ja poika tekivät hälytyksen palosta kello seitsemän aikaan.

Tulipalo sai alkunsa keittiössä olleesta lehtikorista, jossa sanomalehdet olivat syttyneet tuleen. Talon asukkaat olivat hereillä palon syttymisen aikaan, mutta toisessa huoneessa. He havaitsivat tilanteen, kun palovaroitin alkoi soida. Isä teki alkusammutusta, mutta tulipalo oli jo iso ja palo levisi.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

– Kun tulimme paikalle, sisätiloissa oli isot liekit. Molemmat asukkaat kerkesivät ulos. Vanhempi mies vietiin sairaalaan, koska hän oli hengittänyt paljon savua ja sai myös jonkinlaisia palovammoja, sanoo päivystävä palomestari Heikki Liimatainen.

Palon syttymissyyttä tutkitaan.

– Palovaroitin saattoi pelastaa asukkaiden henget tässä tilanteessa, sanoo Liimatainen.

Palomestarin mukaan sisätilat kärsivät tulipalosta pahoin. Yli satavuotiaan talon välipohjaakin piti repiä auki, sillä purueristeissä oli kytöpesäkkeitä.

Tulipaloa oli sammuttamassa usea yksikkö Rautjärveltä ja lähikunnista.

Kommentoi

Hae sivuilta