Julkaistu 
Leena Pajari-Kosonen

Miettilän kasarmialueella kolahtaa

Rautjärven Miettilässä järjestetään ensi lauantaina viides Kollaus-tapahtuma, joka tuo eloa ja iloa vanhalle kasarmialueelle. Alueen toisessa päässä oleva Simo Häyhä- ja Kollaa-museo on tietysti myös avoinna, kuten tänä kesänä joka päivä lukuun ottamatta maanantaita.

Koko perheelle suunnattua tapahtumaa isännöi tällä kertaa hiihtäjälegenda Jari Isometsä, joka on "perinyt" pestin edelliskesän isännältä Juha Miedolta. Isometsä osallistuu luonnollisesti myös nyt toisen kerran järjestettävään kaurakiisselin syönnin SM-kisaan. Kaurakiisseliä, Kollauksen "perinneherkkua" on tarjolla tietenkin yleisöllekin, kuten paljon muutakin. Ohjelmassa on muun muassa taikuri Eetu Lammen illuusioshow ja sotahistoriaan johdattaa elävästi esitelmöivä dosentti Juha Pohjola, joka palaa jatkamaan viime kesän aihettaan eli itärajalle sijoittuvaa vakoilua.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Miettilän nuorisoseuran ja reserviläisjärjestöjen järjestämä tapahtuma on lauantaina 30.6. kello 10-16. Kuva on viime vuoden tapahtumasta, joka veti Miettilään noin 700 ihmistä.

Kommentoi

Hae sivuilta