Julkaistu 
Marika Anttonen

Keskelle Melkoniemen metsää avautui uusi juhlapaikka

Juhlatalon avoterassille mahtuu 30-60 ihmistä. Marika Anttonen Juhlatalon avoterassille mahtuu 30-60 ihmistä.

Juhlatilat Louhela on Jouko Neuvosen omistama erilaisten juhlatilojen kokonaisuus Parikkalan Melkoniemellä. Tilojen käytännön toimintaa tulee hoitamaan Aira Valkonen, joka toimii vielä toistaiseksi Oronmyllyn keittiön emäntänä. Vierasisäntänä ja markkinointijohtajana toimii Janne Saukkonen.

Kokonaisuuteen kuluu juhlatalo, jonka lämmin sisätila on käytössä ympärivuotisesti. Päätalon juhlasaliin mahtuu noin 40 juhlijaa. Taloa kiertää terassi, joka on osittain lasitettu.

Lisäksi tiluksilla on viittä vaille valmis oleva vihkikappeli, jossa voi järjestää myös muita uskonnollisia tilaisuuksia. Majoitustilaa löytyy omakotitalosta ja aittarakennuksesta.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Louhelan ylpeys on juhlanavetta, joka voidaan tarvittaessa ottaa ympärivuotiseen käyttöön tilausravintolana. Navetan vintille mahtuu yli 130 juhlijaa.

– Syntymäpäivät, konsertit, häät, kokoukset. Vain mielikuvitus on rajana millaisia tilaisuuksia täällä voi järjestää, Saukkonen sanoo.

Tilojen rakentaminen aloitettiin pari vuotta sitten, pihapiirin jo kymmenisen vuotta sitten.

– Tarvikkeiden hankkiminen alkoi jo viitisen vuotta sitten. Paikalliset rakennusyritykset ovat olleet vahvasti mukana rakentamisessa, Neuvonen sanoo.

Tilat pääsivät tosi toimiin tänä kesänä, kun Louhelassa juhlittiin ensimmäiset häät.

Lisää aiheesta torstain 6.9 Parikkalan-Rautjärven Sanomista.

Kommentoi

Hae sivuilta