Julkaistu    |  Päivitetty 

PaU kirkasti ilmeensä

Mollivoittoisesti alkukaudesta kulkeneessa Parikkalan pelissä oli sunnuntaina piristymisen merkkejä. Mollivoittoisesti alkukaudesta kulkeneessa Parikkalan pelissä oli sunnuntaina piristymisen merkkejä.

Lentopalloilijoiden viikonlopun saaliina oli voitto ja tappio. Lauantaina Outokummusta ei pisteitä herunut. Karpaasit vei miesten kakkossarjan pisteet selvin numeroin 3-0 (25-14, 25-19, 25-9).
Sunnuntaina kotisalissa tahti oli toinen. PaU tarjosi kylmää kyytiä Haminan Arsille lähes samoin luvuin 3-0 (25-18, 25-20, 25-13). Voitolla PaU ohitti Arsin sarjataulukossa ja nousi tasapisteisiin viidentenä olevan Jyväskylän kanssa.
Miesten kakkossarjan alku on ollut Parikkalalla nihkeä. Joukkue on juuttunut sarjataulukon häntäpäähän. Piste-ero lohkokärkeen, Mikkelin Passareihin, on venähtänyt kuuden ottelukierroksen jälkeen jo yhdeksään pisteeseen. Käännettä parempaan ennakoi joukkueen energinen ilme. Sunnuntaina kentän kunkku oli PaU:n pelaaja-valmentaja Sami Muukkonen, joka kolmannessa erässä syötti Arsin kumoon.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Kommentoi

Hae sivuilta