Julkaistu 

Kaksi tärkeää kotipeliä peräkkäin

Parikkala kamppailee jatkosarjan paikasta. Parikkala kamppailee jatkosarjan paikasta.

Lentopallon miesten kakkossarjan neloslohkoa johtava Mikkelin Passarit kaatoi Parikkalan toistamiseen.

Parikkalan Urheilijat avasi alkusarjan toisen kierroksen Hauki-hallissa. PaU syttyi Passareita vastaan hyvään esitykseen, vaikka voittoon asti se ei kuitenkaan sunnuntaina riittänyt. Passarit vei pisteet ehjällä ja tasapainoisella esityksellä erin 3-1 (25-17, 20-25, 25-21, 25-9).

Parikkalan peli oli kohentunut joukkueiden ensimmäisestä kohtaamisesta. Kolme erää oli tasaista taistelua. Neljättä erää hallitsi kotijoukkue. PaU menetti mahdollisuutensa virhesumaan.

– Pelasimme sovitun taktiikan mukaan. Kuin ihmeen kaupalla Mikkeli nosti meidän pahat hyppysyötötkin peliin, PaU:n pelaaja-valmentaja Sami Muukkonen totesi.

Liperin ja Jyväskylän kaatoon.

Parikkalalla on edessään jatkosarjan kannalta tärkeät pelit. Kuuden pisteen otteluita on kotisalissa kahtena viikonloppuna peräkkäin. Parikkalan-Rautjärven Sanomien isännöimässä ottelussa PaU kohtaa isänpäivänä (11.11.) Liperin. Liperi on sarjataulukossa kaksi pistettä Parikkalan edellä. Seuraavana on vuorossa Jyväskylä, jolla on pisteen kaula. Kolmikko on kiinni viimeisessä jatkosarjan paikassa.

– Joukkue ei ole vielä näyttänyt parastaan. Muukkonen uskoo, että pisteitä otetaan riittävästi ja PaU on neljän joukossa.

PaU-Liperi Volley Parikkalahalli sunnuntaina 11.11. kello 16

 

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

 

 

Kommentoi

Hae sivuilta