Julkaistu    |  Päivitetty 
Anssi Kemppinen

Kovat syötöt purivat Parikkalahallissa. PaU-Sampo 0-3

Parikkalan Urheilijoiden kotipeliin löysi 120 katsojaa. Anssi Kemppinen Parikkalan Urheilijoiden kotipeliin löysi 120 katsojaa.

Pielaveden Sampo voitti Parikkalan Urheilijat lentopallon kakkosliigan ylemmässä jatkosarjassa suoraan kolmessa erässä. Parikkalahallissa pelattu ottelu päättyi eräluvuin 17-25, 22-25 ja 19-25.

Ottelun voittajasta ei ollut epäilystä, sillä Sampo oli selkeästi parempi joukkue. Sen myönsi myös PaUn pelaaja-valmentaja Sami Muukkonen.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

- Vastustaja oli tänään ennakko-odotusten mukaisesti parempi. Sen voi rehellisesti sanoa, sanoi Muukkonen.

Sampon joukkue oli tasaisen kova. Varsinkin syöttöpeli oli parempaa laajemmalla rintamalla, kuin kotijoukkueella. Ja jos Sampo sai rauhassa rakennella hyökkäystä, niin se päättyi usein kovaan iskulyöntiin.

Numerot eivät kuitenkaan kerro ihan koko totuutta. Kotijoukkue nimittäin pelasi ihan hyvin ja taisteli monet pahat pallot takaisin peliin. Peli-ilme oli hyvä.

- Tänään taisteltiin paremmin, kuin on joskus voitettu pelejä suoraan 3-0. Näitä otteluita on kiva pelata. Kovat pelit opettavat joukkuetta ja pelaajia enemmän kuin helpot voitot, sanoi Muukkonen.

PaU on edelleen jatkosarjan viimeisenä. Sampo kolkuttelee kahden parhaan joukkoon, kun se on pelannut yhden ottelun vähemmän kuin Karpaasit ja VieWo.

 

Kommentoi

Hae sivuilta