Julkaistu 
Lege Pajari-Kosonen

Kaakonranta avataan ensi viikolla

Tuskin maltamme odottaa, sanovat ravintolapäällikkkö Anne Nokelainen ja tarjoilija Eetu Hirvonen nyt kun Kaakonrannan avajaisiin ei ole kuin vähän yli viikko aikaa.

Vielä tällä viikolla Parikkalan keskustassa, S-marketin yhteydessä olevissa ravintolatiloissa tehdään tiiviisti remonttia, mutta kokonaisuus alkaa hahmottua. Värimaailmassa on viininpunaista, harmaata ja vihreää, ja asiakaspaikkoja sisällä 140 ja terassilla 90. Aurinkoterassille tulee kalusteet hieman keväämmällä.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Seurusteluravintolan ovet avataan ensi viikon torstaina, ja varsinainen avajaispäivä on heti perjantaina. Ravintola on viikonloppuisin auki aamuyhdeksästä kahteen, jopa aamuneljään. Tiloihin tulevan musiikkilaitteiston ansiosta ravintolassa järjestetään myös karaokea, ja varustuksiin kuuluu myös laaja tv-tarjonta, penkkiurheilijoillekin. Kaakonrantaan tulee myös veikkauspiste. 

Ravintolasta saa alkoholijuomien lisäksi kahvia, leivonnaisia, pikkusuolaisia, pitsaa ja salaatteja. Työntekijöitä on rekrytoitu kaikkiaan neljä.

Lisää aiheesta torstain lehdessä!

Kommentoi

Hae sivuilta