Julkaistu    |  Päivitetty 
Anssi Kemppinen

Useita perämoottoreita varkaille Parikkalassa - viety Puolaan

Kaakkois-Suomen poliisi myös twiittasi perämoottorivarkauksista. Kuvakaappaus poliisin nettisivuilta. Kaakkois-Suomen poliisi myös twiittasi perämoottorivarkauksista.

Parikkalassa on varastettu syyskuussa useita perämoottoreita.
Kaakkois-Suomen poliisilaitoksen Imatran poliisiaseman rikostutkijat tutkivat perämoottorivarkauksien sarjaa, jossa poliisi epäilee, että useita perämoottoreita on anastettu syyskuun alkupuolella Parikkalan ja Savonlinnan väliseltä alueelta.
Perämoottoreiden omistajien ilmoitettua asiasta poliisille, anastetut moottorit on etsintäkuulutettu. Schengen alueen yhteisen tietojärjestelmän tietojenvaihdon avulla useita perämoottoreita on takavarikoitu Puolassa, kun niitä yritettiin kuljettaa EU-alueen ulkopuolelle.
Esitutkinnassa on nimetty useita henkilöitä rikoksesta epäillyksi ja heidät on etsintäkuulutettu.
Nyt tutkittavana olevassa rikossarjassa Puolan viranomaisten hallussa on enemmän Suomesta varastetuksi epäiltyjä perämoottoreita, mitä Suomen poliisi pystyy anastetuksi vahvistamaan.
Poliisi muistuttaa yleisesti hyvästä käytännöstä, että jokaisella olisi omasta arvo-omaisuudesta olemassa valokuvia sekä omaisuuden yksilöivät tunnisteet ja numerosarjat tallessa. Lisäksi on ensiarvoisen tärkeää, että tapahtuneista rikoksista ilmoitetaan viipymättä poliisille

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Kommentoi

Hae sivuilta